Other Names
anis, anason, aniš, slatki komorač, slatki kopar, kumin
Names in different languages
Alternative Names - Latin:Pimpinella anisum;Alternative Names - German:Anis;Alternative Names - English:Anise;
Ingredients
Plod anisa 100%.
How to prepare?
Jednu ravnu kašičicu čaja (1.5 g) preliti sa 2 dl ključale vode, ostaviti da odstoji dok se ne ohladi i procediti.
Product Handling
Čuvati na suvom i hladnom mestu bez direktnog izlaganja sunčevoj svetlosti. Vodite računa da čajeve ne držite u istom prostoru sa začinima jakog mirisa.Nakon otvaranja kese čaja u rinfuzu, ako ste u mogućnosti, prespite čaj u zatvorenu posudu. Ako korist
Tea Contents
Sadrži 1,5-4% etarskog ulja, oko 10% masnog ulja, 20% belančevina i šećera. Etarsko ulje sadrži 80-90% anetola zbog čega se na hladnoći mrzne. Sadrži još estragola, metilkarvikola, anizaldehida i anisove kiseline.
What is the Effect?
Ekspektorans, karminativ, digestiv, galaktogog i korigens mirisa i ukusa. Stimuliše sekreciju žuči i pljuvačke, deluje protiv gastralgije i kolika.
Ove informacije nisu zamena za stručna mišljenja vašeg lekara, farmaceuta ili drugog zdravstvenog radnika u ovoj oblasti stručnosti. Stoga Vas molimo da uvek pročitate uputstvo za upotrebu koje je deklarisano na samom kupljenom proizvodu i da se pridržavate navedenih informacija.