Naši brendovi

Apotechary Teas - Adonis logo

Apotekarski čajevi, koji predstavljaju tradicionalno rinfuzno pakovanje čaja, kojim je firma Adonis dokazala svoj kvalitet od samog početka poslovanja.

Ovi čajevi se, pored efekta na psihofizičko zdravlje čoveka, koriste zbog svoje arome i antioksidantnih efekata.

Classic Teas - Adonis logo

Ono što volimo vekovima ne treba menjati, je ono što ove čajeve definiše kao klasične. Pod ovim znakom će te naći sve poznate biljne čajeve kao: čaj od nane, kamilice, rtanjski čaj, čaj od zove, šipurka i ostale dobro poznate ukuse.

Original Blends - Adonis logo

Pažljivim odabirom i kombinacijom voća, bilja i aroma najfinijeg kvaliteta, stvorili smo novu dimenziju osvežavajućih čajeva za svako doba dana.

Ovde će te naći nove ukuse i nove izazove za vaša čula.

Imaginitea

Imaginitea je poseban koncept uživanja namenjen svima onima koji su radoznali i željni promena, bez obzira na životno doba.

Imaginitea dosledno prikazuje naše vizije i inovativnu hrabrost.

 

Preispitali smo tradicionalni način pripreme i ispijanja čaja, i osmislili nove čajne rituale za novo doba i nove ljude otvorene za sveže ideje.

Caj za grickanje - Adonis logo

Predstavlja voćni obrok i čaj u jednom, od najkvalitetnije jabuke u kockicama sa dodatkom celih plodova sušenog voća.

Čaj je upakovan u dozna pakovanja za jednu šolju čaja. Naši čajevi za grickanje pojavili su se sa namerom da unesu novu dimenziju u čajni ritual, te da čulu ukusa prirede pravi izazov!

Caj za grickanje - Malina

Teasy - Adonis logo

Teasy čajna filter kašičica spaja izvrstan ukus i novi, lakši način pripreme čaja.

Više nećete morati da tragate za kašičicom na poslu ili kod kuće. Samom teasy čajnom filter kašičicom mešajte čaj i budite svedoci stvaranja vašeg omiljenog napitka. Teasy će vam sigurno pružiti jedinstveno iskustvo koje inspiriše!

Teasy - Sumsko voce
Proizvodi Teasy Brendovi Simboli Katalog