Breza

Biljni čaj od lista breze
Betulae folium
Tradicionalno pakovanje
Net Weight: 50g

In stock:

Excl. Tax: RSD 74.99 RSD 89.99

Other Names

breza, bres, crveni brijest

Names in different languages

Alternative Names - Latin:Betula alba;Alternative Names - German:Birke;Alternative Names - English:Birch;

Ingredients

List breze 100%.

How to prepare?

Jednu kašiku čaja preliti sa 2 dl ključale vode, ostaviti poklopljeno 10 minuta i procediti.

Important Notes

Piti između obroka, tri do četri puta dnevno po šolju čaja. Nije preporučljivo za osobe sa edemom nastalim usled srčanih ili bubrežnih oboljenja.

Product Handling

Čuvati na suvom i hladnom mestu bez direktnog izlaganja sunčevoj svetlosti. Vodite računa da čajeve ne držite u istom prostoru sa začinima jakog mirisa.Nakon otvaranja kese čaja u rinfuzu, ako ste u mogućnosti, prespite čaj u zatvorenu posudu. Ako korist

Tea Contents

List sadrži flavonoide 1,5-2%, etarskog ulja 0,05-1%, tanina (leuko-antocijanida), do 0,5% vitamina C, fenolkarbonske kiseline, voskova i triterpenskih alkohola.

What is the Effect?

Upotrebljava se kao diuretik i uroantiseptik, za olakšavanje izmokravanja i kod upale i infekcije mokraćnih kanala. U kombinaciji sa drugim uroantisepticima i diureticima za sprečavanje formiranja peska u bubrezima.
Ove informacije nisu zamena za stručna mišljenja vašeg lekara, farmaceuta ili drugog zdravstvenog radnika u ovoj oblasti stručnosti. Stoga Vas molimo da uvek pročitate uputstvo za upotrebu koje je deklarisano na samom kupljenom proizvodu i da se pridržavate navedenih informacija.