Adonis d.o.o. Sokobanja

Molimo Vas da uključite kolačiće (Cookies) u Vašem pregledaču kako bi mogli nesmetano da nastavite.

Problem može nastati uglavnom ako koristite Internet Explorer kao Vaš omiljeni pregledač stranica. U tom slučaju trebate promeniti nivo sigurnosti u Internet opcijama.

Šta su to kolačići (Cookies)?

Kolačići su kratki podaci koji se šalju na Vaš kompjuter kada posetite naš sajt. Mnogi internet sajtovi koriste kolačiće. Kada nas kasnije ponovo posetite ti podaci se šalju na sajt i obrađuju kako bi Vaše iskustvo bilo što bolje. Kolačići nam omogućavaju da Vas odmah prepoznamo kada posetite naš sajt i na taj način personalizujemo Vaše iskustvo i pružimo Vam bolje usluge. Takođe koristimo kolačiće (i slične podatke pregledača - brauzera) za prevenciju prevara i u druge svrhe.

Ako je Vaš pregledač podešen da odbija kolačiće sa našeg sajta nećete biti u mogućnosti da završite kupovinu ili da iskoristite prednost određenih mogućnosti našeg sajta, kao što je skladištenje proizvoda u Vašoj kupovnoj korpi ili primanje ličnih preporuka. Kao rezultat Vam preporučujemo da konfigurišete Vaš pregledač da prima kolačiće sa našeg sajta.