Dan i noć

Biljni čaj od herbe dan i noć
Violae tricoloris herba
Čajevi na merenje
Neto: 0,5kg

Na zalihama:

bez PDV-a: 300.00 din. 360.00 din.

* Obavezna polja

Komada:

Ostali nazivi

dan i noć, milovanka, maćuhica, sirotica, šarena ljubičica

Nazivi na drugim jezicima

Latinski nazivi:Viola tricolor;Nemački nazivi:Stiefmütterchen,kraut;Engleski nazivi:Pansy;

Sastojci

Herba dan i noć 100%

Kako se priprema čaj?

Tri kašike čaja kuvati 15 min u 4 dl vode. Prohlađen čaj procediti.

Važne napomene

Ovako pripremljenu količina čaja piti u tri do četri obroka u toku dana.

Čuvanje proizvoda

Čuvati na suvom i hladnom mestu bez direktnog izlaganja sunčevoj svetlosti. Vodite računa da čajeve ne držite u istom prostoru sa začinima jakog mirisa.Nakon otvaranja kese čaja u rinfuzu, ako ste u mogućnosti, prespite čaj u zatvorenu posudu. Ako korist

Šta sadrži?

Sadrži tanine, soli magnezijuma i kalcijuma, etarsko ulje sa metil salicilatom, salicilni heterozid, slobodnu salicilnu kiselinu i druge organske kiseline, sluzi, šećere, saponine, heterozidne boje, rutozid (žuta), violakvercitozid (smeđa), vitamin C, karotenoidne boje: violaksantin, auroksantin, flovoksantin i zeaksantin.

Kako deluje?

Seboroik, diuretik. Koristi se za lečenje raznih ekcema, akni, lišaja, svraba, reumatizma, uloga, običnog i velikog kašlja i protiv upale mokraćne bešike.
Ove informacije nisu zamena za stručna mišljenja vašeg lekara, farmaceuta ili drugog zdravstvenog radnika u ovoj oblasti stručnosti. Stoga Vas molimo da uvek pročitate uputstvo za upotrebu koje je deklarisano na samom kupljenom proizvodu i da se pridržavate navedenih informacija.