Pasuljevina

Biljni čaj od mahune pasulja
Phaseoli legumen
Čajevi na merenje
Neto: 0,5kg

Na zalihama:

bez PDV-a: 190.00 din. 228.00 din.

* Obavezna polja

Komada:

Ostali nazivi

pasulj, grah, beli grah, grav, laški bob, pažulj, fažol, fazoli, pršon, basulj, počanj, pašuljak

Nazivi na drugim jezicima

Latinski nazivi:Phaseolus vulgaris;Nemački nazivi:Bohne;Engleski nazivi:Bean;

Sastojci

Mahuna pasulja bez semena 100%.

Kako se priprema čaj?

Dve kašičice čaja preliti sa 2 dl hladne vode, zagrejati i pustiti da ključa 5 minuta. Ostaviti poklopljeno pola sata i procediti.

Važne napomene

Piti tri puta dnevno po jednu šolju čaja pre jela bez šećera.

Čuvanje proizvoda

Čuvati na suvom i hladnom mestu bez direktnog izlaganja sunčevoj svetlosti. Vodite računa da čajeve ne držite u istom prostoru sa začinima jakog mirisa.Nakon otvaranja kese čaja u rinfuzu, ako ste u mogućnosti, prespite čaj u zatvorenu posudu. Ako korist

Šta sadrži?

Sadrži arginin koji je vanidi-alfa-aminovalerijanska kiselina, triptofan, leucin, holin, alantoin trigonolein, aspargin, kalijum, kremenu i fosfornu kiselinu, vitamin C, galaktozu, arabinozu i malo fruktoze.

Kako deluje?

Diuretik i hipoglikemik. Deluje slično sintolinu, jednom sintetičkom antidijabetičkom sredstvu čije je dejstvo slično insulinu, ali je slabije, sporije i dugotrajnije. Prisutne soli hroma uslovljavaju antidijabetični efekat.
Ove informacije nisu zamena za stručna mišljenja vašeg lekara, farmaceuta ili drugog zdravstvenog radnika u ovoj oblasti stručnosti. Stoga Vas molimo da uvek pročitate uputstvo za upotrebu koje je deklarisano na samom kupljenom proizvodu i da se pridržavate navedenih informacija.