Sveže kockice jabuke i ekstrakt hibiskusa su tu da nam ispričaju priču o neprikosnovenom ukusu slatkih, m.. slatkih malinina.
Ovaj čaj je zbog svog 100% voćnog sastava na festivalu čaja u Nišu, 2005. godine dobio popularan naziv čaj za grickanje.
Ostali nazivi
malina, maljuga, umalj, sunica
Nazivi na drugim jezicima
Latinski nazivi:Rubus idaeus;Nemački nazivi:Himbeere;Engleski nazivi:Raspberry;
Sastojci
Sušena malina 58,5%, sušena jabuka 37,8%, arome, kiseline: askorbinska kiselina, limunska kiselina; ekstrakt korena cvekle, ekstrakt cvetova hibiskusa.
Kako se priprema čaj?
Sadržaj kesice sipajte u šolju (~250ml) ključale vode. Ostavite da odstoji 5 minuta. Pijuckajte čaj i grickajte komadiće voća.
Čuvanje proizvoda
Čuvati na suvom i hladnom mestu bez direktnog izlaganja sunčevoj svetlosti. Vodite računa da čajeve ne držite u istom prostoru sa začinima jakog mirisa.